Pages

14 Eylül 2013 Cumartesi

Fifa 2014 demo indir



Merhaba fifa serisi severler,
Bu paylaşımımız sizlerin merakla beklediği serinin en yeni oyunu olan fifa 2014 demo ile ilgili.Full versiyonu henüz çıkmadı ama sizin için demo oyunu ilk olarak sunalım istedik.Full versiyon çıktığında yine sitemizde paylaşacağız.
Ea Sports’ un yepyeni serisi kalan Fifa 2014 demo sürümü yayınlandı. Merakla beklenen bitiş yapım Origin açısından kullanıcılarının hizmetine sunuldu. Şirket ek olarak çok kullanıcıları bekletmeden oyunun demo sürümünü yayınlandı. Demoda Borussia Dortmund, AC Milan, PSG, Boca Juniors, Barcelona, Manchester City, Totthenham ve New York RedBulls buna benzer takımlar yerini almış durumdalar. Oyun öte konsol sürümleri X360 amacıyla bu sabah PS3 sürümü ise yarın yayınlanacak.
Demoyu indirmek istiyorsanız öncellikle Origin isimli adrese kayıt olup hesap oluşturmalısınız. İlgili siteye bedava olarak aza olabilirsiniz. Fifa 2014 demo ‘ de ne şekilde yenilikle otaya çıkacağı büyük bir merak uyandırmaktadır.Bu sayede oyuncuları gözlemlemek çok daha kapsamlı hale getirildi.Fifa 2014 demo indir diğimizde eski versiyonlarına göre yine gelişmiş bir oyun bizi bekliyor.Oyunun demosunu sitemiz üzerinden indirebilirsiniz.Hepinize iyi oyunlar.

fifa 2014 demo


fifa 2014 demo indir


http://fullindirgezginler.com/fifa-2014-demo-indir-gezginler/


removewat indir 2.2.6



Sizler için çeşitli kategorilerde full indirme imkanı tanıyan sitemize bu yazımızda removewat 2.2.6 konusuna yer veriyoruz.Bilindiği gibi windows 7 işletim sistemleri orjinal kullanabilmek için normalde lisans satın alınması gerekiyor.Çoğu kullanıcı ücret bedelini çok fazla bulduğu içinde kaçak yollardan kullanmaya devam etmek istiyor.Bizde bu yazımızda bu kullanıma yardımcı olacak olan özel bir program paylaşıyoruz.Removewat indirmek isteyen arkadaşlarımız bu yazımızı dikkatlice takip etsinler.Bizde windows 7 orjinal yapma programı olan removewat sayesinde deneme sürümü olan sistemi full hale getireceğiz..Sadece beş aşamada bu işlem gerçekleştirilir ve artık korsanlıktan kurtulabilirsiniz.Öncelikle aşağıdaki bağlantıdan removewat 2.2.6 indirin ve size verdiğimiz adımları dikkatlice sırasıyla uygulayın.

removewat


RemoveWAT İndir


http://fullindirgezginler.com/removewat-2-2-6-indir-gezginler-tamindir/