Pages

13 Haziran 2013 Perşembe

sevgiliye hediye sitesi



Sevgiliniz için hediye ararken karşınıza bir çok web sitesi çıkmaktadır. Sizler için en uygun hediyeyi sunan bir web sitesinin tanıtımını yapmak istiyoruz. Kişiye özel hediye tasarımları yapan www.sevgiliyehediye.net adlı internet sitesinde sadece sevgiliye hediye satışı yapılmaktadır. Sevgiliniz için yıldönümü hediyeleri , sevgiliye doğum günü hediyeleri , 14 şubat hediyeleri satın alabilirsiniz. Sevgiliyehediye.Net adlı internet sitesinde kişiye özel kitap, sevgiliye sihirli kupa, sevgiliye plaket, sevgiliye özel tablo, sevgiliye aşk sertifikası, sevgiliye poster gibi hediyeler satılmaktadır.
Ödeme seçenekleri olarak kredi kartı ve kapıda ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Üstelik kredi kartı ödemelerinde peşin fiyatına 3 taksit imkanı sunulmaktadır.

Cs 1.6 KafA Atma HileSi // Cs 1.6 Aim haCk



Merhaba sevgili cs 1.6 oyuncuları,

Son dönemlerde oyuna girdiğimizde pek çok kişinin proyum diye geçinip hile ile milleti deli ettiğini görüyoruz.Muhtemelen gerçekten iyi oynayan kişiler vardır ancak öyle durumlar oluyor ki artık millet çileden çıkıyor ve küfrü basıp banı yiyor.Sxe screen alan adminlerin bile göremediği hileler dolanıyor piyasada.Neyse biz bu konuları fazla uzatmayalım.Kralhile.com olarak piyasanın en iyi hile sitesi olma amacıyla yol çıktık ve bu amaçla paylaşımlarımıza başlamış bulunuyoruz.Siz sevgili counter strike 1.6 oyuncuları için Kafa atma hilesini sizlere sunuyoruz.Aslında bu tür hileler wall hack olarak geçmekteler.Bu hileler hile oyundaki rakiplerinize muhteşem headshot atışları yapacaksınız.


Böylelikle birçok serverda top15 e girip admin olabilirsiniz.Cs 1.6 Aim hack sayesinde istediğiniz zaman hileyi açabilir ve attığınız her merminin düşmanın kafasına isabet almasını sağlayabilirsiniz.Bu tür hileler milleti kesinlikle deli edecektir.Tek sıkıntı ise insanlar tarafından oldukça fazla küfüre maruz kalmanız olacaktır.

Cs 1.6 KafA Atma HileSi // Cs 1.6 Aim haCk